Smaltované nádobí sfinx

Český výrobce smaltovaného nádobí od roku 1893

Dobrodružství v každém doušku: Přibalte si plecháček na vaše výpravy!

Léto se pomalu chýlí ke konci a pro milovníky přírody a turistiky to znamená jediné – blíží se nejlepší období pro výlety a objevování krásných koutů naší země. Srpnové a zářijové dny přinášejí příjemné teploty, jasnou oblohu a barevné lesy, které přímo lákají k dlouhým procházkám a táboření pod širým nebem. Ať už se chystáte na jednodenní výlet do hor, romantický víkend v kempu nebo dobrodružnou cestu mimo civilizaci, jedna věc by vám v batohu neměla chybět: kvalitní plecháček z naší dílny!

Tradiční design plecháčků BELIS, který se osvědčil už našim prarodičům, se v posledních letech vrací na výsluní v moderním pojetí. A není divu – plecháčky jsou nejen stylové, ale také mimořádně odolné. Smaltovaný povrch chrání kovové tělo před korozí a zajišťuje dlouhou životnost. Ať už si ráno vaříte kávu na vařiči, ohříváte polévku na ohni nebo večer vychutnáváte teplý čaj pod hvězdami, váš plecháček zvládne všechno bez mrknutí oka.

Univerzální společník pro každou příležitost

Jednou z největších výhod plecháčku je jeho univerzálnost. Na rozdíl od křehkých skleniček nebo plastových kelímků, které mohou prasknout nebo se roztavit, plecháček vydrží i drsnější zacházení. Je lehký, což oceníte zejména při delších túrách, kdy každý gram hraje roli. Díky praktickému oušku ho snadno připnete na batoh, takže máte svůj oblíbený hrnek vždy po ruce.

 

Plecháček také skvěle drží teplo, což znamená, že vaše ranní káva zůstane déle horká, i když si ji budete vychutnávat za východu slunce zabalení v dece. A pokud si večer u táboráku dopřejete horký čaj, můžete si být jisti, že vás příjemně zahřeje až do posledního doušku.

 

Plecháček jako ekologická volba

V době, kdy se stále více lidí zamýšlí nad ekologickými dopady svých každodenních rozhodnutí, je plecháček ideální volbou. Jeho dlouhá životnost a opakované použití přispívají ke snížení produkce odpadu. Když si s sebou na výlet přibalíte plecháček, vyhnete se zbytečným jednorázovým plastovým nádobám, které často končí v přírodě.

Plecháček jako skvělý dárek pro každého zapáleného cestovatele

Plecháček od BELIS není jen praktickým společníkem na cesty, ale také skvělým dárkem pro vaše blízké. Ať už jako suvenýr z vašich letních dobrodružství, nebo jako předmět s osobním vzkazem, plecháček vždy potěší. Je to dárek, který má duši – připomíná zážitky z výletů, chvíle pohody u ohně a čas strávený v přírodě.

Takže až budete balit na svůj další výlet, nezapomeňte na plecháček. Je to malý, ale šikovný společník, který vám bude věrně sloužit při každém dobrodružství. A kdo ví? Možná se stane vaším nejoblíbenějším hrnkem nejen na cestách, ale i doma. Prohlédněte si naši širokou nabídku tradičních plecháčků a vyberte si ten pravý pro vás.